#BLOG

Arjan Brouwer sluit zich aan bij Beaufort

Utrecht, september 2023

Arjan Brouwer sluit zich per 1 Oktober als Associate Partner aan bij Beaufort, waar hij onderdeel wordt van het Real Estate Solutions (RES) team.

Met de komst van Arjan wordt het Beaufort RES team versterkt met een ervaren financiële professional met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van vastgoedfinanciering, herstructureringen en het opzetten van financiële samenwerkingsverbanden.

Arjan Brouwer studeerde Internationale Bedrijfswetenschappen in Nijmegen na het afronden van een HEAO-MER studie in Groningen.  Arjan begon zijn loopbaan in Nederland bij Bouwfonds en Bank of Scotland om vervolgens de overstap te maken naar Londen waar hij achtereenvolgens werkzaam was bij Lloyds Bank, Aareal Bank en CR Investment Management.

Vanaf 2016 is Arjan werkzaam als zelfstandig adviseur. Hij heeft zich 2017 aangesloten bij Adelaer Financial Architects, vanwaar hij nu de overstap maakt naar Beaufort RES.

Arjan zal zich bezighouden met het oplossen van Debt & Equity vraagstukken van klanten. Daarnaast richt hij zich binnen Beaufort RES op het initiëren en realiseren van nieuwe financiële producten en diensten. Met dat laatste heeft Arjan onder andere ervaring opgedaan bij Adelaer, waar hij een structuur voor het arrangeren en beheren van VvE-leningen voor een Duitse bank heeft opgezet.

Jan Eduard Thompson en Gert-Jan Winkelhagen, partners van Beaufort RES, over de toetreding van Arjan: “Wij waren voor het team op zoek naar een ervaren, creatieve en pragmatisch ingestelde doener die met ons de vraagstukken en problemen van klanten aanpakt en oplost. Wij kennen Arjan al geruime tijd en vanuit eerdere samenwerking wisten wij dat hij goed bij Beaufort RES zou passen. Wij zijn daarom enorm blij dat hij heeft besloten zich bij ons aan te sluiten.”

“Wij waren voor het team op zoek naar een ervaren, creatieve en pragmatisch ingestelde doener die met ons de vraagstukken en problemen van klanten aanpakt en oplost. Wij kennen Arjan al geruime tijd en vanuit eerdere samenwerking wisten wij dat hij goed bij Beaufort RES zou passen. Wij zijn daarom enorm blij dat hij heeft besloten zich bij ons aan te sluiten.”