#BLOG

Beaufort aanwezig op Dag van de Vastgoefinanciering 2022

Utrecht, juni 2022

7 juli a.s. zal in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein de achtste editie van de Dag van de Vastgoedfinanciering plaatsvinden. Beaufort zal worden vertegenwoordigd door haar CRE Debt Advisory team, met partner Gert-Jan Winkelhagen en consultant Luuk Louter. U kunt ons vinden op het financieringsplein aan Tafel 38.

Nog niet bekend met onze adviesdiensten en/of wilt u meer weten? Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen en maak direct een afspraak met één van onze mensen!

“Een partner die uw business begrijpt, de taal van financiers spreekt én volledig onafhankelijk is.”

Beaufort Debt Advisory

U kijkt naar een nieuwe acquisitie of heeft een herfinancieringsvraagstuk. Eén uitdaging: er is geld nodig. Hoeveel precies, de juiste structurering en het vinden van passende financiers met aantrekkelijke voorwaarden – daar helpt Beaufort bij.

  • Advies over kredietbehoefte en de optimale financieringsstructuur, gebaseerd op volledig inzicht in uw organisatie en de dynamiek.
  • Pré- en postdeal-begeleiding.
  • Volledig onafhankelijk advies.
  • Uw financiering houdbaar voor de lange termijn.
  • Verzekerd van werkbare financieringsoplossingen voor uw organisatie.

Wat uw plannen ook zijn en welke vastgoedsector u ook voor ogen heeft: we helpen u maximaal resultaat te behalen. Hoe? Door onze financiële expertise en uitgebreide vastgoedkennis te bundelen.

Adviesdiensten

Financiering structureren

Wat is uw kredietbehoefte en de optimale financieringsstructuur, inclusief financiële convenanten en ratio’s? Samen bepalen we de best passende financiering.

Financiering arrangeren

Onderaan de streep het beste resultaat: voldoende vreemd vermogen om uw plannen te realiseren. Altijd tegen de beste voorwaarden, afgestemd op uw belangen en doelen.

Voorwaarden en leningdocumentatie

Laat ons onderhandelen met de financiers, werkbare voorwaarden en convenanten opstellen en alles op de juiste manier vastleggen.

Cashflow en scenario analyse

Behoefte aan voorspellende informatie, zoals waar en wanneer mogelijk knelpunten ontstaan? Beaufort geeft inzicht in uw cashflow, uw huidige en toekomstige positie.

Geïnteresseerd in een afspraak op de Dag van de Vastgoedfinanciering?

Vind de contactgegevens van Gert-Jan of Luuk via de teampagina!