#BLOG

Beaufort makes it personal met: Arthur van Midden

Utrecht, februari 2022

Beaufort Transformations and transactions heeft een compleet nieuwe uitstraling, inclusief nieuwe pay off: Perfection made Personal. Een dergelijke belofte maakt schuld. Hoog tijd om te vragen aan de consultants van Beaufort hoe zij het ‘Personal’ maken. Deze week: Arthur van Midden

“Ik geloof in een platte organisatiestructuur waarin iedereen direct betrokken is bij de klanten en er zo min mogelijk randzaken zijn die van het klantbelang afleiden.” – Arthur van Midden, Partner

Perfection made Personal, wat houdt dat volgens jou in?

“Beaufort concurreert als volwaardige boetiek vaak met grote internationaal opererende adviesbureaus. We onderscheiden ons altijd door een ruime stap extra te zetten voor onze klanten. We horen dan ook vaak dat we de verwachtingen overtroffen hebben. Onze open en eerlijke benadering maakt de relatie met onze klanten persoonlijker. We zijn echt betrokken. Of het nu gaat om een bedrijfsanalyse, een prognosemodel of een liquiditeitsvraagstuk: bij ons geen grote teams met assistenten maar stuk voor stuk professionals die daadkrachtig helpen met adviezen en concrete ondersteuning.”

En Arthur: hoe maak jij het Personal?

Arthur vervolgt: “Ik vind het leuk om samen te werken met de mensen achter de onderneming. Ik ben oprecht geinteresseerd in hoe een onderneming onstaan is, welke successen er behaald zijn en welke uitdagingen er zijn. Ik voel ook de spanning als de organisatie van de klant voor een toekomstbepalende beslissing staat.

Voordat ik Beaufort mede oprichtte werkte ik bij grote banken en adviesbureaus. Daar ben je vaak één van de schakels in het geheel en is de relatie met de klant meer indirect. Partners houden zich daar voor een groot deel bezig met de eigen organisatie en overhead. Ik geloof juist in een platte organisatiestructuur waarin iedereen direct betrokken is bij de klanten en er zo min mogelijk randzaken zijn die van het klantbelang afleiden.

Iedereen kan mij altijd rechtstreeks benaderen of bellen, ook ’s avonds en in het weekend. Daarom staan mijn contactgegevens ook op beaufortconsulting.nl. Als het kan reageer ik direct of zo snel mogelijk, op die manier maak ik het persoonlijk. Dit geldt overigens voor alle partners en consultants die bij Beaufort werken.”

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van Arthur op de teampagina!