#BLOG

Beaufort makes it personal met: Bobby Ririassa

Utrecht, november 2023

Beaufort Transformations and transactions hanteert de slogan: Perfection made Personal. Maar wat betekent dat eigenlijk in de praktijk? In deze serie vertellen de consultants van Beaufort hoe zij het ‘Personal’ maken. Deze week: Bobby Ririassa.

Achter alle technische analyses huist een organisatie van mensen, zonder wiens inzichten je geen compleet beeld kan schetsen van de drijfveren.” – Bobby Ririassa, consultant.

Perfection made Personal, wat houdt dat volgens jou in?

“De complexiteit van de vraagstukken die we behandelen maakt dat er geen ‘one size fits all‘-oplossing is. Des te belangrijker, maar ook uitdagender, is het dat de kwaliteit van onze service gewaarborgd blijft ondanks de verscheidene benaderingen die we kiezen. Elke klant vraagt een nieuwe combinatie van marktontwikkelingen, organisatievoering en bedrijfsspecifieke aandachtspunten. Het is aan ons om te allen tijde onze kennis en ervaring maximaal te benutten bij het leveren van op maat gemaakt advies.

Perfection Made Personal omvat naar mijn idee onze ambitie om keer op keer ons beste werk te leveren en continu verbetering na te jagen. En daarbij gaat het er niet om de standaard stappen perfect te volgen uit het handboek, maar om het vinden van de ‘perfecte’ aanpak met de specifieke klant als hoofdprioriteit.”

En Bobby: hoe maak jij het Personal?

“Ik kruip graag in de huid van de mensen die we helpen. Alleen zo kan ik begrijpen wat hen drijft, waar ze belang bij hebben en welke doelen ze willen behalen. Achter alle technische analyses huist natuurlijk een organisatie van mensen, zonder wiens inzichten je geen compleet beeld kan schetsen van de drijfveren. Door naast, en vooral niet tegenover, elkaar te zitten met een oplossingsgerichte mentaliteit kan een proces veel efficiënter worden doorlopen en kunnen we er beter op vertrouwen dat ons advies juist wordt geïnterpreteerd en nageleefd.”

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van Bobby op de teampagina!

"Perfection Made Personal omvat naar mijn idee onze ambitie om keer op keer ons beste werk te leveren en continu verbetering na te jagen. En daarbij gaat het er niet om de standaard stappen perfect te volgen uit het handboek, maar om het vinden van de ‘perfecte’ aanpak met de specifieke klant als hoofdprioriteit.”