#BLOG

Beaufort makes it personal met: Gert-Jan Winkelhagen

Utrecht, april 2022

Beaufort Transformations and transactions heeft een compleet nieuwe uitstraling, inclusief nieuwe pay off: Perfection made Personal. Een dergelijke belofte maakt schuld. Hoog tijd om te vragen aan de consultants van Beaufort hoe zij het ‘Personal’ maken. Deze week: Gert-Jan Winkelhagen

“Het hebben van een behoorlijk netwerk is natuurlijk interessant, maar waardevoller is het feit dat vraagstukken aan ons worden voorgelegd vanwege onze kennis en ervaring.” – Gert-Jan Winkelhagen, Partner

Perfection made Personal, wat houdt dat volgens jou in?

“Dat betekent voor mij een nauw en direct contact met de opdrachtgever en eenieder die bij het project of de transactie betrokken is. Naast de relatie die je daarmee opbouwt geeft dat ook een goed inzicht in alles wat er binnen de organisatie van de opdrachtgever speelt. Die kennis komt vervolgens weer ten goede aan het af te geven advies en onze verdere dienstverlening aan de opdrachtgever. Door een intensievere klantbenadering en onze inhoudelijke kennis kan vaak een aanzienlijk beter resultaat worden behaald.”

En Gert-Jan: hoe maak jij het Personal?

Hierover zegt Gert-Jan: ”Ik ben al jaren actief in dit vak en werk graag in teamverband aan transacties. Vooral de samenwerking met alle betrokken partijen, waarbij iedereen een en hetzelfde doel nastreeft, spreekt mij aan. Voordat ik in 2011 vanuit Amsterdam als zelfstandig adviseur ben begonnen heb ik bij verschillende binnen- en buitenlandse banken gewerkt. Ook daar gaf het tot stand brengen van een voor zowel de klant als de bank passende financiering veel voldoening.

De markt waarin wij werken is overzichtelijk. Zeker als het om het aantal relevante Nederlandse- en buitenlandse financiers gaat. Inmiddels zijn we al enige tijd actief en hebben we met een groot aantal marktpartijen een langjarige relatie opgebouwd. Het hebben van een behoorlijk netwerk is natuurlijk interessant, maar waardevoller is het feit dat vraagstukken aan ons worden voorgelegd vanwege onze kennis en ervaring. Met name dat laatste maakt het voor mij persoonlijk.”

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van Gert-Jan op de teampagina!