#BLOG

Beaufort makes it personal met: Jan Janssen

Utrecht, juni 2022

Beaufort Transformations and transactions heeft een compleet nieuwe uitstraling, inclusief nieuwe pay off: Perfection made Personal. Maar wat betekent dat eigenlijk in de praktijk? Daarom vertellen de consultants van Beaufort hoe zij het ‘Personal’ maken. Deze week: Jan Janssen.

“Wij zijn door onze jarenlange ervaring gewend aan turbulente situaties en kunnen daardoor ook rust brengen bij onze klanten.” – Jan Janssen, Partner

Perfection made Personal, wat houdt dat volgens jou in?

“Beaufort wil altijd het beste resultaat behalen voor de klant. Hiervoor is het noodzakelijk dat je zowel als adviesbureau, maar vooral ook als individu tot het uiterste gaat. Dit geldt op inhoudelijk vlak en zeer zeker ook op menselijk vlak. Onze klanten worden vaak geconfronteerd met bijzondere en soms zeer stressvolle situaties waar ze weinig of geen ervaring mee hebben. Wij werken dan vanuit de inhoud en behouden tegelijkertijd ook veel aandacht voor het proces en de mens. Hierbij speelt ook mee dat ik zelf ondernemer ben en me goed kan verplaatsen in de ondernemer”.

En Jan: hoe maak jij het Personal?

Jan geeft aan: “Wij spreken natuurlijk heel veel medewerkers binnen organisaties van hoog tot laag. Vaak zijn zij allen in een onzekere situatie terechtgekomen. Ik probeer dan te helpen om inzicht te krijgen in de situatie en een stuk rust te creëren. Wij zijn door onze jarenlange ervaring gewend aan turbulente situaties en kunnen daardoor ook rust brengen bij onze klanten. Vergeet niet dat medewerkers naadloos aanvoelen hoe urgent situaties zijn. Door zaken inhoudelijk in kaart te brengen en te objectiveren brengen we zicht op de situatie. Hierbij vinden wij het uiterst belangrijk om ook onze klanten en hun medewerkers te betrekken. Door hierbij goed te luisteren zie je dat de stressvolle situatie kan worden getransformeerd naar positieve energie en actie. Een simpel belletje na een intensieve meeting om te vragen hoe het met diegene gaat doet vaak al wonderen.”

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van Jan op de teampagina!