#BLOG

Beaufort makes it personal met: John Dekker

Utrecht, januari 2023

Beaufort Transformations and transactions heeft een compleet nieuwe uitstraling, inclusief nieuwe pay off: Perfection made Personal. Maar wat betekent dat eigenlijk in de praktijk? Daarom vertellen de consultants van Beaufort hoe zij het ‘Personal’ maken. Deze week: John Dekker.

“Iedere onderneming kent zijn eigen specifieke omgeving en dynamiek, waardoor de root causes van de uitdagingen vragen om op maat gemaakte oplossingen.” – John Dekker, consultant.

Perfection made Personal, wat houdt dat volgens jou in?

John: “Onze opdrachtgevers hebben vaak te maken met uitdagingen die direct om een oplossing vragen. Iedere onderneming kent zijn eigen specifieke omgeving en dynamiek, waardoor de root causes van de uitdagingen vragen om op maat gemaakte oplossingen.

Ik krijg vaak de vraag of we standaard modellen gebruiken of willen inzetten. Tot op zekere hoogte werkt dat, financieel gezien moet alles kloppen en op elkaar aansluiten. Dit is echter niet beperkt tot financiën. Het financiële plaatje is de uitkomst van alles wat daarvoor in de onderneming gebeurt. Het draait uiteindelijk namelijk om de operationele processen, de wijze van aansturing van de onderneming en de mensen die het doen.”

En John: hoe maak jij het Personal?

“Mijn persoonlijke uitdaging ligt erin voor iedere opdrachtgever uit te zoeken waar zijn issues liggen en daarvoor de oplossingen te zoeken. Door, veelal een diepgaande, analyse van de cijfers uit te voeren en deze te combineren met mijn ervaring over hoe organisaties en processen lopen, probeer ik ondanks de hectiek van alledag de opdrachtgever verder te helpen.

Vaak lijken dingen lastig of onmogelijk, maar door in dialoog te gaan met de onderneming blijkt er meestal meer te kunnen dan gedacht. Inzichten kunnen worden verbreed, problemen kunnen kleiner worden gemaakt en oplossingen kunnen in tastbare brokken worden opgeknipt.  Anders gezegd, de onderneming is direct in staat verbeteringen door te voeren.”

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van John op de teampagina!