#BLOG

Beaufort makes it personal met: Matthijs van Essen

Utrecht, december 2022

Beaufort Transformations and transactions heeft een compleet nieuwe uitstraling, inclusief nieuwe pay off: Perfection made Personal. Maar wat betekent dat eigenlijk in de praktijk? Daarom vertellen de consultants van Beaufort hoe zij het ‘Personal’ maken. Deze week: Matthijs van Essen.

Je moet boven de materie staan om een probleem te doorgronden.” – Matthijs van Essen, consultant.

Perfection made Personal, wat houdt dat volgens jou in?

Matthijs: “Je moet boven de materie staan om een probleem te doorgronden. Dat begint met interesse. Wie echt geïnteresseerd is in een onderneming, de mensen die er werken en de markt waarin deze opereert, stelt de juiste vragen en is dan in staat om zich de materie eigen te maken.”

En Matthijs: hoe maak jij het Personal?

“Onze klanten bevinden zich vaak in een lastige situatie waarin er veel op hen afkomt. Met een grondige en volledige analyse verschaffen wij duidelijkheid, waardoor de rust terugkeert en hoofd- en bijzaken van elkaar kunnen worden onderscheiden.

Ik werk daarbij graag vanuit de inhoud. Ik probeer te begrijpen hoe de zaak in elkaar steekt door veel vragen te stellen en mij goed in de materie te verdiepen. Daarna vind ik het belangrijk om de bevindingen open, eerlijk en respectvol te delen en tot oplossingsrichtingen te komen die worden gedragen door het management en de organisatie.”

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van Matthijs op de teampagina!