#BLOG

Beaufort makes it personal met: Ryan Driscoll

Utrecht, februari 2024

Beaufort Transformations and transactions hanteert de slogan: Perfection made Personal. Maar wat betekent dat eigenlijk in de praktijk? In deze serie vertellen de consultants van Beaufort hoe zij het ‘Personal’ maken. Deze week: Ryan Driscoll.

Het besef dat relaties niet transactioneel zijn, benadrukt het belang van langdurige samenwerking, wederzijds begrip en de toewijding om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen.” – Ryan Driscoll, consultant.

Perfection made Personal, wat houdt dat volgens jou in?

“‘Perfection made personal’ betekent voor mij het streven naar perfectie met een persoonlijke benadering. Dit betekent de klant vooropstellen door nauwlettend te luisteren naar hun exacte behoeften en een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die aansluit bij hun eisen. Transparantie en eerlijkheid zijn essentieel bij het aanpakken van uitdagingen, waarbij we een collaboratieve teambenadering bevorderen om samen met onze klanten obstakels te overwinnen. Bij het helpen van klanten om hun doelen te bereiken, zie ik het niet als een tweezijdige transactie, we zijn klaar om samen als één team te werken.”

En Ryan: hoe maak jij het Personal?

“Relaties zijn niet transactioneel. Ik vind het leuk om relaties te ontwikkelen die verder gaan dan eenmalige interacties. Dit benadrukt het belang van het opbouwen van relaties die niet alleen gedreven worden door eenmalige uitwisselingen. Het besef dat relaties niet transactioneel zijn, benadrukt het belang van langdurige samenwerking, wederzijds begrip en de toewijding om samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. Fouten en onzekerheden zullen onvermijdelijk voorkomen; de waarde ligt in hoe we deze kwesties snel en duidelijk kunnen communiceren met onze klanten. Deze benadering versterkt niet alleen de klanttevredenheid, maar draagt ook bij aan het algehele succes en de duurzaamheid van de zakelijke relatie met de klant.”

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van Ryan op de teampagina!

"Transparantie en eerlijkheid zijn essentieel bij het aanpakken van uitdagingen, waarbij we een collaboratieve teambenadering bevorderen om samen met onze klanten obstakels te overwinnen. Bij het helpen van klanten om hun doelen te bereiken, zie ik het niet als een tweezijdige transactie, we zijn klaar om samen als één team te werken.”