#BLOG

Beaufort-partner William van Niekerk benoemd tot directeur TKI Bouw en Techniek.

Utrecht, oktober 2022

Op 1 december 2022 start Beaufort-partner William van Niekerk als directeur van TKI Bouw en Techniek, het Topconsortium voor Kennis en Innovatie voor ontwerp-, bouw- en techniek dat op 1 juli dit jaar is opgericht als opvolger van het BTIC. William kijkt ernaar uit leiding te geven aan de organisatie die het samen met overheden, marktpartijen, kennisinstellingen en de publieke omgeving mogelijk maakt om te komen tot een CO2-vrije en toekomstbestendige gebouwde omgeving in 2050.

William: “De wereld verandert snel en tegelijkertijd is de wens en noodzaak om de bebouwde omgeving te verbeteren groot. Dat betekent dat we nieuwe ideeën moeten ontwikkelen, die ons vooruit helpen. Met innovatie kun je systematisch doorbraken ontwikkelen waarmee we beter worden. Als dat lukt, kunnen we ons land duurzamer maken en de sector succesvoller laten zijn”

Met de benoeming van William zal hij per 1 december 2022 Beaufort verlaten. Arthur van Midden (partner Beaufort): “Wij zien de benoeming van William tot directeur van TKI Bouw en Techniek als een mooie stap in de loopbaan van William. Wij zijn ervan overtuigd dat William met zijn achtergrond, ervaring en persoonlijkheid een succesvolle bijdrage zal leveren om in 2050 te komen tot een toekomstbestendige gebouwde omgeving. Wij danken hem voor de plezierige en succesvolle samenwerking en wensen hem heel veel succes bij TKI”.

William van Niekerk: “De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij Beaufort gewerkt aan transformaties en transacties. Met veel dank aan het team kijk ik uit naar mijn nieuwe rol”.

Voor meer informatie: https://tki-bouwentechniek.nl/nieuws/william-van-niekerk-directeur-tki-bouw-en-techniek/

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van het team van Beaufort op de teampagina!