#BLOG

Beaufort sponsort topatleet Frank Futselaar onderweg naar de Olympische Spelen 2024

Utrecht, Juni 2022

Op 14 juni 2022 tekenden Beaufort Transformations and transactions  en Frank Futselaar in Utrecht een sponsorovereenkomst tot 2024. Futselaar (Velp, 16 juli 1991) is een Nederlandse atleet met de A-status, die gespecialiseerd is in de lange afstand. Hij werd eerder Nederlands kampioen op de 10.000 m en éénmaal Nederlands kampioen veldlopen. In december 2021 liep hij in Valencia de Olympische limiet op de marathon (2:11:30) en in juni 2022 werd hij nog tweede op het Nederlands Kampioenschap 10.000 meter.

Arthur en Frank aan het woord

Arthur van Midden, partner Beaufort: “Voor veel atleten zijn de Olympische Spelen het hoogst haalbare en ze doen er alles voor om daar op hun best te zijn. Wat topsporters moeten doen en laten om op het juiste moment in vorm te zijn is vaak niet te bevatten. Het doel kan niet worden behaald zonder maximale inzet. Dat past bij Beaufort: toewijding, perfectie en alles op alles zetten om ook de laatste details te laten kloppen. Vandaar dat wij Frank heel graag steunen in zijn ambities.”

Frank Futselaar: “Ik ben blij dat Beaufort zich aansluit bij mijn sponsorteam. Hun toewijding,  ambitieniveau en plezier in hun werk passen bij mijn kernwaarden als professioneel atleet. Ook in hun werk gaat het vaak om doorzetten, doseren en op het juiste moment pieken. Nadat ik de limiet voor de Olympische Spelen in Tokyo 2020 liep heb ik mijzelf als doel gesteld om de aangescherpte limiet voor de Spelen in 2024 in Parijs te halen. De samenwerking met Beaufort gaat hier zeker bij helpen!”

Geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek over beoordeling van uw business plan?

Neem dan contact op met Arthur van Midden of Jan Janssen via de teampagina!