#BLOG

Consultants aan het woord: ‘Regie over je eigen ontwikkeling’

Utrecht, maart 2024

Dirk van der Velden werkt sinds enkele jaren met veel plezier als Restructuring Consulting bij Beaufort. Collega Kelly van den Broek startte zes maanden terug als Consultant bij Beaufort en zit eveneens uitstekend op haar plek. Het tweetal deelt hun ervaringen, vertelt over de ontwikkeling die ze doormaken en wat het werken bij Beaufort zo aangenaam maakt.

 

Dirk benadrukt het voordeel van werken bij een kleiner bedrijf, waar er veel ruimte is om invloed uit te oefenen op de toekomst van de organisatie. Hij is vastbesloten om zijn expertise in financiële analyses en herstructureringen verder te ontwikkelen, terwijl hij ook streeft naar het verbeteren van de dienstverlening van Beaufort.

Aan de andere kant spreek Kelly over de ondersteunende omgeving van Beaufort, waarin ze haar vaardigheden en zelfvertrouwen heeft kunnen vergroten. Ze heeft ambitieuze plannen om haar kennis op het gebied van strategie, management en financiën verder uit te breiden en waardevolle bijdragen te blijven leveren aan de projecten van Beaufort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat blijkt uit de verhalen van Dirk en Kelly, is hun toewijding aan excellentie en hun streven om voortdurend te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Ze waarderen de inspirerende omgeving van Beaufort, die hen in staat stelt om impact te blijven maken voor hun klanten en tegelijkertijd hun eigen professionele pad te volgen.

Kortom, Beaufort biedt zijn consultants de ruimte om zelf hun ontwikkeling vorm te geven en het is inspirerend om te zien hoe deze consultants hun kans grijpen om zowel zichzelf als het bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Lees het hele artikel op Consultancy.nl


Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van het team van Beaufort op de teampagina!

Wat blijkt uit de verhalen van Dirk en Kelly, is hun toewijding en hun streven om voortdurend te werken aan persoonlijke ontwikkeling.