#BLOG

Diego Le Grand versterkt team van Beaufort

Utrecht, juni 2023

Strategisch- en financieel adviesbureau Beaufort heeft zijn team versterkt met Diego Le Grand.

Met Le Grand haalt Beaufort een ambitieuze financiële professional aan boord. Hij maakt de overstap vanuit private equity-kantoor Pride Capital Partners. Daarvoor liep hij stages bij verschillende venture capital-fondsen en runde hij een succesvolle softwareonderneming.

Als consultant gaat Le Grand verder bijdragen aan de ontwikkeling en groei van Beaufort. “Ondernemen en het financieren van ondernemingen zijn mijn grootste passies. Bij Beaufort komen deze twee passies op een unieke manier samen”, laat hij weten.

“In deze onzekere economische tijden is de vraag naar onze dienstverlening groot. Om zoveel mogelijk bedrijven te kunnen blijven helpen, is het belangrijk om onszelf als organisatie evenzo goed door te blijven ontwikkelen”, vertelt Jan Janssen, senior partner bij Beaufort.

“Diego voegt met zijn financiële en ondernemende ervaring belangrijke kwaliteiten toe aan onze groeiende organisatie. Wij zijn erg enthousiast om Diego de ruimte en middelen te bieden om deze kwaliteiten aan te wenden en door te ontwikkelen.”

Door de sterke ambities is Beaufort doorlopend op zoek naar ondernemende young professionals die de organisatie verder kunnen en durven brengen. “De ruimte om mijn ondernemende kwaliteiten aan te wenden, zowel voor klanten als binnen de organisatie, is voor mij een belangrijke drijfveer”, voegt Le Grand toe. “Vanaf het eerste gesprek merkte ik dat Beaufort deze kwaliteiten actief zoekt en aanmoedigt. Hierdoor was de klik al snel gevonden.”

Le Grand trad per 1 mei in dienst. “Inhoudelijk gezien zijn er veel overeenkomsten met het werk binnen private equity, waardoor ik gemakkelijk kon aansluiten bij lopende projecten”, blikt hij terug op zijn eerste maand.

“Tegelijkertijd zie ik hoeveel dieper Beaufort gaat in haar analyses”, constateert hij enthousiast. “Door mijn ervaring aan de investeerderskant zie ik de toegevoegde waarde van de verdiepingsslag die Beaufort maakt. Tegelijkertijd is er hierdoor ruime mogelijkheid om mijn kwaliteiten als financieel analist naar een volgend niveau te tillen. Daar kijk ik enorm naar uit!”

Beaufort werd in 2013 opgericht. Het bureau richt zich op strategische en financiële vraagstukken (management advisering, debt advisory en management) in diverse sectoren zoals zorg, vastgoed, bouw, industrie, transport & logistiek en zakelijke dienstverlening.

Lees het hele artikel op Consultancy.nl

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van het team van Beaufort op de teampagina!