#BLOG

Dirk van der Velden start bij Beaufort Transformations and transactions

Utrecht, juli 2021

Dirk van der Velden treedt per 1 juli in dienst bij het Utrechtse consultancybureau Beaufort Transformations and transactions. 

Dirk van der Velden, Consultant, Beaufort Corporate Consulting

“Met de komst van Dirk kunnen we verder vorm geven aan de groeiambitie van Beaufort.” – Jan Janssen, Partner

Achtergrond

De 26-jarige young professional gaat zich in zijn nieuwe rol als Consultant voornamelijk richten op performance improvement trajecten en herstructureringsadvies, waarbij hij zijn financiële en juridische kennis kan toepassen. Deze kennis heeft Dirk opgedaan tijdens zijn studententijd – Van der Velden is afgestudeerd in Financial Economics en Financial Law aan de Erasmus universiteit te Rotterdam – en tijdens een afstudeerstage. Deze doorliep hij bij KPMG Corporate Finance, waar hij zich onder andere bezig heeft gehouden met bedrijfswaarderingen en het uitvoeren van marktanalyses.

Groeiambitie

Jan Janssen, één van de founding partners van Beaufort, is verheugd dat er na Luuk Louter (die zich aan het begin van dit jaar aansloot) wederom een jong talent voor het adviesbureau kiest. “Met de komst van Dirk kunnen we verder vorm geven aan de groeiambitie van Beaufort. Hierdoor kunnen we onze klanten blijven bedienen met hoogwaardig advies op het vlak van performance improvement, debt advisory en corporate finance.”

Beaufort is in 2013 opgericht. Het bureau richt zich op strategische en financiële vraagstukken in zes sectoren: zorg, vastgoed, bouw, industrie, transport & logistiek en de zakelijke dienstverlening. Het team van Beaufort bestaat uit veelal ervaren consultants, en enkele jonge talenten. “We bieden hiermee de specialistische kennis en ervaring op het niveau dat cliënten gewend zijn”, aldus Janssen.

Originele tekst: consultancy.nl

Interesse in een persoonlijk gesprek met onze nieuwe consultant?

Vind de contactgegevens van Dirk van der Velden op de teampagina!