#BLOG

Kelly van den Broek en Bobby Ririassa versterken Beaufort

Utrecht, oktober 2023

Beaufort heeft twee nieuwe consultants verwelkomd: Bobby Ririassa en Kelly van den Broek. De twee gaan een actieve rol spelen in de verdere groei en ontwikkeling van het strategisch en financieel adviesbureau.

Kelly van den Broek heeft een achtergrond in bedrijfskunde en rondde deze zomer een master in strategisch management af aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University. Tijdens haar studie ontwikkelde ze een passie voor beleggen en was ze betrokken bij de B&R Investment Society. Naast haar ervaring op de beurs neemt ze ook kennis van creditmanagement mee naar haar nieuwe werkgever.

“Tijdens mijn master in strategic management, ontwikkelde ik een gedrevenheid om bedrijven te willen helpen transformeren en herdefiniëren”, vertelt Kelly. Omdat ze met name affiniteit heeft met herstructureringstrajecten, zag ze Beaufort als een mooie plek om haar carrière te starten. “In dergelijke trajecten spelen adviseurs als Beaufort vaak een belangrijke rol”, geeft ze aan.

“Ik voelde me in het bijzonder aangetrokken tot de diepgaande interactie tussen strategie, management en organisatie & financiën, die als cruciaal wordt beschouwd voor het oplossen van complexe zakelijke uitdagingen”, legt ze uit. “Deze dynamiek stelt ons bij Beaufort in staat om op authentieke wijze waarde te genereren voor onze klanten.”

Bobby Ririassa rondde vorig jaar een master in quantitative finance af aan de Amsterdam Business School, onderdeel van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast deed hij waardevolle ervaring op in financiële data-analyse bij ABN Amro en corporate finance-ervaring bij een M&A-boutique, met een focus op bedrijfswaarderingen.

Waar Bobby tijdens zijn studie vooral door een wiskundige bril naar economische onderwerpen keek, laat hij weten altijd al interesse te hebben gehad in bedrijfsvoering en de verschillende vraagstukken die daarbij komen kijken.

“Deze verschillende elementen komen samen in de services die Beaufort biedt in het streven om de potentie van organisaties te vervullen”, motiveert hij zijn keuze voor het bureau, waar hij zijn analytische, strategische en creatieve vaardigheden kan combineren om effectieve oplossingen voor complexe problemen te vinden.

Jan Janssen, senior partner bij Beaufort, reageert enthousiast op de komst van het duo. “In deze onzekere economische periode is er veel vraag naar onze diensten. Met Kelly en Bobby voegen we waardevolle financiële en strategische kwaliteiten toe aan onze groeiende onderneming.”

Beaufort is een adviesbureau gespecialiseerd in strategische en financiële vraagstukken. Naast de vastgoedsector is het Utrechtse bureau ook actief in onder meer de zorg, bouw, industrie, transport & logistiek en zakelijke dienstverlening.

Lees het hele artikel op Consultancy.nl

Interesse in een persoonlijk gesprek?

Vind de contactgegevens van het team van Beaufort op de teampagina!

Jan Janssen, senior partner bij Beaufort, reageert enthousiast op de komst van het duo. “In deze onzekere economische periode is er veel vraag naar onze diensten. Met Kelly en Bobby voegen we waardevolle financiële en strategische kwaliteiten toe aan onze groeiende onderneming.”